torstai 27. helmikuuta 2014

Meg ja Wendy

Meg sietää Wendyä yllättävän hyvin. Pelkäsin koko loppu syksyn ja tammikuun, että miten Mgillä ja pennulla tulee menemään yhdessä. Pohdin mitä teen, jos Meg alkaa käyttäytyä pentua kohtaan agressiivisesti. Onneksi on mennyt hyvin. Meg komentaa Wendyä, jos on aihetta ja leikkii Wendyn kanssa, kun se itse haluaa. Meg antaa Wendyn juoda samasta vesikupista ja syödä samaa luuta. Olen ylpeä Megistä, kun se kestää Wendy repimisen ja roikkumisen. Minä en ainakaan jaksaisi sellaista. Toivon, että tulevaisuudessakin Wendy ja Meg tulevat hyvin toimeen ja, että ongelmia ei tulisi. On tietenkin mahdollista, että kun Wendy lähestyy täysikasvuisuutta sillä ja Megillä tulee riitoja. Täytyy toivoa, että Meg takuu alistaa sen niin hyvin, että Wendy ei edes yritä mitään korkeammalle pääsyä. Nyt jo olen huomannut miten Wendy alkaa murista Megille, kun sitä ärsyttää Megin välinpitämättömyys. Meg hämmentyy tällaisissa tilanteissa. Se ei ole tottunut, että pieni pentu murisee sille. 

Olen yrittänyt ottaa Wendytä ja Megistä nättiä yhteiskuvaa, mutta se ei ole vielä onnistunut. Wendy ei halua istua aivan Megin viereen, koska kuitenkin vähän pelkää Megiä ja kunnioittaa sitä. Wendy ei myöskään pysy kovin pitkään paikka-asennossa istuen. Ehkä sitten joskus myöhemmin. 

Tässä muutama kuva Megin ja Wendyn leikeistä:






Wendy työntää päätään koko ajan Megin suuhun ja nuolee Megiä huulilta. Wendy osoittaa tällä kunnioitusta. Se on hyvä merkki. Välillä kuitenkin tuntuu, että ei tiedä leikkii kaksikko vai yrittääkö Mg saada Wendyä pois luotaan. Näissä kuvissa ne milestäni kuitenkin leikki selvästi, koska Meg itse hakeutu tilanteeseen ja örisi pehmeästi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti