torstai 27. helmikuuta 2014

Arki



Meillä on alkanut arki. Wendy on ollut neljänä päivänä yksin kotona portin takana 4-6 tuntia päivässä. Hyvin on mennyt. Yhtenä päivänä, kun pikkuveljeneni oli tullut kotiin, Wendy ja Meg olivat leikkineet yhdessä olohuoneessa. Meg oli taas käyttänyt aivojaan ja saanut portin auki. On se älykäs koira. Opettaakohan se sitten Wendyllekin miten laatikot ja jääkaapin saa auki. 



Aamulla herätään kuuden aikaan ja tehdään perus aamutoimet. Wendy saa aamuruoan, käy ulkona ja leikkii. Lähdemme vuorotellen kouluun ja töihin ja Meg ja Wendy jää kotiin keskenään n.8.30-13.30. Pidämme Wendyä vielä päivien aikana portin takana, jotta se ei pääsisi kiusaamaan Megiä ja, jotta se osaisi oppisi rauhoittumaan myös yksin huoneeseen eikä tarvitse Megiä tuekseen yksinoloon. 



Söpö ravistuskuva<3


"Puhuksää mulle?"


Wendy on kasvanut meillä ollessa hirmuisesti. Ei tule edes ajatelleeksi sen kokoa ja sitten yhtäkkiä tajuaa miten iso se jo on. Maanantaina painoa oli pikkaisen vajaat kolme kiloa eli se on meillä ollessa kasvanut kilon verran, mikä on aika paljon noin pienellä koiralla. Pennun pyöreys häviää koko ajan ja Wendy alkaa näyttämään muodoiltaan aikuiselta koiralta. Hui kauheaa! Kohta se ei olekaan se pieni pentu vaan nuori koira. Viikon päästä tulee kolme kuukautta täyteen! Kasvun myötä valjaat jäävät kohta pieneksi ja mennään varmaan ensiviikolla ostamaan uudet, säädettävät valjaat. Haluan ostaa Wendylle Julius k9-valjaat, kun se on täysikasvuinen. Niitä ei voi säätä paljoa, joten joudun ostamaan tässä välissä yhdet valjaat.


Wendy tykkää touhuilla ulkona kaikenlaista. Kun vien sen pissalle ulos, se mielummin leikkii kävyillä kuin tekee tarpeensa.


Wendyllä on muutettu ruokarytmiä sen verran, että se saa neljän aterian sijasta kolme ateriaa, koska kukaan ei ole antamassa sille ruokaa aamupäivällä. Olen myös antanut Wendylle uusia lihoja kuten sikaa, nautaa ja lohta. Ruoka on maistunut hyvin ja vatsa toimii loistavasti.



Wendy tykkää leikkiä toisten koirien, etenkin pentujen kanssa. Harmikseni päästään leikkimään vain kerran viikossa, pentuleikkikoulussa. Olisi kiva, jos päästäisiin useamman kerran viikossa kuluttamaan energiaa riehumiseen. En kuitenkaan tunne läheltä yhtäkään pentua eikä me käydä vielä pitkään aikaan kunnon lenkillä eli ei siis tavata vieraita koiria. Toisaalta olisi hyvä tutustua jo pienenä erilaisiin koiriin, mutta riskinä on kuitenkin se, että se saisi jonkun taudin, kun Wendyä ei ole vielä rokotettu. Vieraita aikuisia koiria ei siis vielä tavata. 


Nämä kuvat on viikon takaisesta leikkikoulusta. Mennään taas huomenna sinne.


Hyvää viikonloppua ja terveiset Wendyltä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti