lauantai 15. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän leikit

Oltiin eilen illalla tunti leikkimässä pentuleikkikoulussa läheisellä koirakoululla. Wendyn veli, Kirppu, oli siellä myös. Wendyllä ja Kirpulla sujuivat leikit hyvin. Kolmantena pienenä pentuna siellä oli tiibetinspanielin, perhoskoiran ja mäyräkoiran sekoitus, Elmeri. Aivan hirveän suloinen oli. Pennut leikkivät ihanasti yhdessä. Mennään varmasti ensi viikolla uudestaan. 


Aluksi Wendyä jännitti hirveästi. Istui ja vapisi vieressäni. Pian kuitenkin älysi, että täällähän on kivoja kavereita. Pääsivät revittelemään oikein kunnolla. Wendy ei ole päässyt leikkimään oikeen kenenkään kanssa, kun Noomi ja Meg eivät lähde leikkiin mukaan. Oli ihana nähdä miten hauskaa pikkuisilla oli.


Kuvat ovat melko huonoja, kun valoitus oli niin huono. Enkä myöskään osannut säätää oikeita asetuksia. Yrittäkää kestää :)


Leikkikoulun ideana oli myös se, että harjoiteltiin luoksetuloa ja rauhoittumista. Kesken leikin kutsuttiin pentu luokse ja palkattiin. Pidettiin hetki sylissä, jotta ne oppisivat rauhoittumaan. Wendy oli Kirpun ja Elmerin kanssa "pienten puolella". Toisella puolella oli vanhempia ja isompia pentuja.


Wendy totteli loistavasti luoksetulokäskyä. En olisi osannut arvata, että harjoitukset olisivat jääneet noin hyvin mieleen. Lihapullat ovat siis tehonneet. Haluaisin laittaa tänne videopätkää pentujen leikeistä, mutta en osaa tällä iPadillä. Kirjoitan kaikki postaukset tällä hetkellä iPadillä, kun meillä ole tietokonetta.


Tälläinen oli meidän ystävänpäivä<3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti