maanantai 17. helmikuuta 2014

10 viikkoa vanha

Wendy täytti tänään 10 viikkoa. Painoa on tullut viikossa lisää 400 grammaa. Wendy painaa nyt 2,7kg. Yritin ottaa seisotuskuvia Wendystä äidin avustuksella. Ei kauhean hyviä, mutta vähän näkyy rakennetta.


Maa oli niin kylmä, että Wendy piti yhtä tassua koko ajan ilmassa. Ei löytynyt montaa kuvaa, joissa kaikki neljä tassua olisi maassa. 

Käytiin äsken meidän pihalla ja tiellä harjoittelemassa hihnassa kulkemista. Pihalla se sujui oikein hyvin, mutta tiellä meinasi hajut kiinnostaa enemmän kuin lihapullan palat. Saatiin kuitenkin onnistuneitakin pätkiä. Tassut jäätyivät nopeasti niin ei voitu kauaa olla ulkona.


Näin meillä vietetään pitkiä päiviä. Luuta syöden. Molemmilla koirilla on omat luut. Megiä tosin tahtoo kiinnostaa Wendyn luu enemmän kuin oma.
Hauskaa viikon alkua kaikille!




2 kommenttia:

  1. meille ehdotettiin naudanjauhelihaa annettavaksi raakana... -jos haluaa antaa jotain...? tarkoitit kai lihapullilla sitä...? se kasvaa aika nopeasti ja me ei kauheasti olla annettu muuta kuin (tai en mä oikeestaan tiiä...) luita puruluita... tai hammasharjaluita ja niitä valkoisia ruuaksi vaan kapuloita ja vettä... -se mitä mä olen nähnyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Lihapullat on tehty sika-nautajauhelihasta, jos sitä kysyit. Joo, kasvaahan se nopeasti :) Minkälainen koira teillä on? :)

      Poista