perjantai 7. helmikuuta 2014

Vuorokausi takana päin

Herättiin aamulla kuuden aikaan. Aamu alkoi kodarin siivouksella. Vaihdoin sanomalehtiä ja siivosin parit kakat. Päivä jatkui aamuruoalla seitsemän aikaan, leikillä, aamu-unilla ja ulkoilulla. Muut lähtivät kouluun ja töihin, me jäimme kotiin. Wendy rauhoittui ja nukahti muiden mentyä ja nukkui sylissä monta tuntia. Istuin lattialla tyynyn päällä Wendy sylissä. Selkä alkoi tulla kipeäksi tunnin jälkeen, muuta en raskinut herättää pientä siirtämällä sitä. 
Aamuruoaksi Wendy sai kasvissosetta ja kalkkunaa jauhettuna. Hyvin maistui!

Aamulla, kun kävimme ulkona W ei tehnyt tarpeitaan lainkaan ulos. Keksin, että voisin viedä sanomalehden ulos niin Wendy ehkä tajuaisi idean. No, laitoin sanomalehden lumelle ja W tajusi heti jujun. Pentu pissasi paperille ja seuraavilla kerroilla paperia ei enää tarvittu. Aina, kun huomaan, että Wendy on levoton ja haistelee tai jos ollaan syöty, leikitty tai nukuttu mennään me käymään ulkona. Nopeasti tuo oppi, että mitä ulkona tehdään. 




"Jee, löysin kivan lelun!"


Pissalla käynti onnistuu hyvin.

Wendy sai tänää ja saa jatkossakin ruoat klo 7, 11, 15 ja 19. Tänään klo 7 ja 11 W söi kasvissosetta ja kalkkunaa ja 15 ja 19 jauhettua broilerin siipeä. Hyvin maistui raakaruoka nappuloiden jälkeen. 




Väsyttää... 

Wendy on kotiutunut oikein hyvin. Kulkee alakerrassa rohkeasti ja suhtautuu uusiin tilanteisiin uteliaasti. Oppivainen pentu se myös on. Harjoiteltiin tänää naksuttimelle ehdollistamista eli opetin Wendylle, että aina naksahduksen kuullessaan se saa herkun. Jatketaan tätä vielä huomennakin. Lisäksi harjoiteltiin omaa nimeä ja kaulapannan laittoa. Herkkuina käytin kinkkua, kun ei muutakaan jääkaapista löytynyt. Huomenna olisi tarkoitus tehdä lihapullia koulutusta varten.




Käytiin tänään mummilassa moikkaamassa Noomia. Aluksi Noomi oli oikein innokas, samoin Wendy. Kun Wendy alkoi riehumaan, Noomilla meni hermot ja murahteli pennulle useasti. W:n rauhoituttua leikkien jälkeen Noomikin leppyi. Sieltä ei ole lainkaan kuvia, kun sisällä oli niin hämärää, että kaikki kuvat tärähtivät.



Olen ollut nyt vuorokauden onnellinen pennun omistaja. Tai no oikeasti Wendy on N:n nimissä vielä virallisesti, kun Wendy on sijoituskoira. Jos pennun omistaminen on näin ihanaa niin voisin pitää tuon pentuna ainiaan, mutta tiedän, että se tästä vielä muuttuu. Joku päivä vihaan tuota hökälettä yhtä paljon kuin rakastan. Tällä hetkellä tuota ei kyllä voi muuta kuin rakastaa. Ei ole mitään ihanampaa kuin se, että pieni pentu nukkuu sylissä tai kun se keksii jonkun hauskan tempauksen. Huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet! Toivottavasti ensi yö menee yhtä hyvin kuin viime yökin. Palaillaan huomenna, jos saan aikaiseksi tulla tänne kirjoittelemaan.


Hyvää yötä!












3 kommenttia:

  1. Blogisi vaikuttaa tosi ihanalta, toisaalta vähän vaaralliseltakin näin pentukuumeen pauloissa :D Tuosta ruokinnasta haluaisin kysyä, annatko Wendylle pelkkää raakaruokaa eli et nappuloita ollenkaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu, annan pelkkää raakaruokaa. Tietysti koulutusherkkuina käytän joskus muutakin kuin raakaa.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista