perjantai 7. helmikuuta 2014

Ensimmäinen ilta ja yö

Kirjoitin äsken yli puoli tuntia tekstiä ja kännykkä päätti seota ja koko teksti lähti pois. Jes, eikun vain uudestaan.

Lähdin mummin kanssa hakemaan Wendyä Hyvinkään Teboililta seitsemän aikaan. Wendyn veljen omistaja jätti Wendyn ystävällisesti meille heidän kotimatkansa varrella. Vaihdettiin puhelinnumerot ja lähdettiin ajamaan kohti Mäntsälää. Wendy oli levoton, eikä rauhoittunut sylissäkään. Levottomuuden syy selvisi, kun pieni oksensi syliini. Paralla oli ollut huono-olo koko matkan ajan. Oksentamisen jälkeen Wendy rauhoittui.

Käytiin matkan varrella mummilassa, Noomin(Wendyn äidin) luona. Noomi siis kotiutui N:n ja A:n luota mummilaan viikko sitten. Tyttären ja äidin jälleennäkemisen riemu oli suuri. Aivan hyppelivät ilosta kohdatessaan. Noomi nuoli pentua ja Wendy meni heti nisälle tarkistamaan tulisiko maitoa. Harmi, kun ei tullut. Noomi ja Wendy leikkivät hetken ja me jatkettiin matkaa meille kotiin. Noomi jäi vinkumaan Wendyn perään. Jäi kuulema katsomaan ikkunasta haikeana perään.

Tultiin meille ja Meg ja Wendy tapasivat ensimmäisen kerran. Meg suhtautui hyvin pentuun. Kävi vain haistelemassa ja lähti pois. Illan aikana Meg seuraili Wendyä tarkasti ja ihmetteli sen tempauksia. Wendy yritti useamman kerran pyytää Megiä leikkiin, mutta eihän Meg nyt pentujen kanssa alentunut leikkimään. Wendy tutustui alakertaan ja uusiin perheenjäseniin uteliaasti. Rohkeasti se kävi talon läpi ja tutki joka nurkan. Kaapin alta pikkuinen löysi Megin kuivamuonanappulan ja kantoi sen sieltä kuin ison aarteen. Wendy kävi juomassa Megin juomakiposta, eikä Meg välittänyt. Wendy tutustui rohkeasti uusiin asioihin ja oli iloinen pieni pentu. Aivan kuten kuuluukin olla.

Siirsin patjan kodinhoitohuoneen lattialle. Uudet hajut, ympäristö ja ihmiset väsyttivät kovasti ja Wendy nukahti patjalle peitolleni. Nukkui siinä tovin ja herättyään meni sanomalehdille pissalle. On mulla hieno koira kun osaa jo valmiiksi käydä sanomalehdillä :) Patjan lakana oli Wendyn mieleen. Sitä oli kiva saalistaa ja purra. Pentu vaihtoi kuitenkin lakanan leluun ihan mielellään. Liotin N:n antamaa  kuivaruokaa ja pentu söi ne oikein innokkaasti. Vesikin maistui.

Yö sujui hyvin. W nukkui vieressä patjalla ja kävi välillä seikkailemassa huoneessa ja palasi takaisin. Parit pissat se oli tehnyt yön aikana. Osa paperille osa ei. W ei vinkunut yöllä ollenkaan. En ainakaan herännyt siihen.

Aamulla herättiin kuuden aikaan. Siivosin yön sotkut ja käytiin ulkona. W varmaan tykkäisi olla enemmän ulkona, jos olisi lämpimämpi. Pienellä ja ohut turkkisella koiralla tulee nopeasti vilu ja tassutkin jäätyvät.

Kerron tästä päivästä ja laitan kuvia enemmän illemmalla, kun pääsen koneelle.


Untenmailla <3
Wendy nukahti syliin<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti