sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Wendy vauhdissa

Hiihtoloma on päättymässä ja Wendyllä alkaa normaali arki, jota se ei ole vielä kokenutkaan. Olin hoitamassa kaverini koiraa heillä kotona, kun he olivat lomamatkalla. Wendy oli tietenkin mukana. Kaverini koira on samojedin ja keeshondin sekoitus. Oikein komea koira. Pörrö pelkäsi Wendyä ja murisi tälle tämän lähestyessä. Olimme siellä keskiviikosta eiliseen ja hyvin meni. Wendy sai yksinolo harjoituksia, kun käytin Pörröä lenkillä. Yöt se nukkui yhdessä makuuhuoneessa ja hyvin nukkui. Kotona se on heräillyt aina kuuden aikaan. Tuolla ollessa saattoi nukkua yhdeksään tai yhteentoista. Minäkin sain vähän nukuttua univelkoja pois.

Wendyn vauhdikkuudesta sen verran, että neiti on vauhdissa pari tuntia, jonka jälkeen nukkuu pari tuntia ja taas vauhdikas muutaman tunnin. Wendy rakastaa kynien puremista, kenkien kanssa taistelua, maton repimistä ja pahvin/paperin silppuamista tai no oikeastaan kaikki kelpaa. Se keksii aina itselleen tekemistä. Kaikki tavarat jotka ovat sen ulottuvilla saavat kyytiä. Pallot ovat Wendyn mieleen, kun ne liikkuvat, kun niitä tönäisee. Wendy tuijottaa ensin liikkuvaa palloa ja sitten hyökkää sen päällä ja aloittaa pallon heiluttelen ja repimisen. Vinkuleluista Wendy tykkää myös. 

Keskiviikkona, kun menimme kaverilleni Wendy tutki taloa kiinnostuneena ja minä juttelin kaverini kanssa. Toinen kaverini kuuli molskahduksen ja uimisen ääniä ja meni katsomaan uima-allashuoneeseen, että kukas päätti mennä uimaan. Uima-altaan päällä olevan suojan alla räpiköi Wendy. Tietenkin. Eihän se nyt tajua, että suojan päällä ei voi kävellä. Kaverini nosti Wendyn ylös ja huusi minut katsomaan. Hui, että miten säikähdin. Wendy yski ja oksensi muutaman minuutin ja minä kuivailin pentua ja mietin pitäisikö soittaa eläinlääkärille. Pennun täristessä, silmien vuotaessa ja sen heilutellen päätään vieressäni päätin soittaa eläinlääkärille. Soitin ja sieltä sanottiin, että pentua pitäisi kuivailla hiustenkuivaajalla ja pyyhkeellä sekä tarkkailla mahdollisen tulehduksen tulosta ja kuumeen noususta. No, onneksi Wendylle ei tullut mitään ja se oli normaali jo samana iltana. Kai tämä on russeleille tyypillistä. Kokeillaan ensin ja todetaan sitten, että se ei ollut järkevää. Sillä seuraavana päivänä se laski puolet meidän yläkertaan vievistä rappusista alas. Huusin Wendyä alakerrassa, kun en tiennyt mihin se hävisi ja se päätti laskea rappuset alas. Ehdin onneksi puoliväliin vastaan. Ei Wendy tästäkään ollut moksiskaan.

Muut päivät menivät vähän paremmin. Pörrö murahteli Wendylle sen lähestyessä ja Wendy osasi jättää uroksen hyvin rauhaan. Pissalla käynti oli hieman haasteellista, kun heidän pihaa ei ole aidattu ja naapurin piha on aivan vieressä. Wendy ei tietenkään tajunnut rajoja ja huiteli sitten vähän naapureidenkin pihoilla. Luoksetulo toimi onneksi hyvin ulkonakin. 

Alkuviikosta Wendy leikki ensimmäisiä kertoja Megin kanssa. Meg makasi ja molemmat örisivät suut auki. Wendy on aloittanut Megin kiusaamisen. Wendy roikkuu Megin kaulassa ja tunkee päätään Megin suuhun ja nuolee sen huulia. Wendy näyttää alistumistaan ja kunnioitustaan tällä Megiä kohtaa. Megillä vaan meinaa mennä hermot kun toinen roikkuu koko ajan perässä. Wendyn ja Megin kommunikointia on hauska seurata, kun niiden eleet on erilaisia samassa tilanteessa. Joku päivä Meg ärähtää Wendylle kunnolla ja Wendy ehkä tajuaa viestin. Tai sitten ei. Tuntuu, että tuo ei tajua mitä seuraa, kun ärsyttää toista. 

Perjantaina oltiin pentuleikkikoulussa ja hyvin meni. Wendy leikki Elmerin kanssa ja lopussa myös lagottotytön kanssa. Etenkin Wendyllä ja Elmerillä meni leikit hyvin yhteen. Ihana kaksikko!

Tämä olikin vähän sekava postaus, mutta yrittäkää saada selvää mun selityksistä :) Nyt ei ole tullut kuvattua hirveästi. Laitan kuvia taas myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti