maanantai 3. maaliskuuta 2014

Eläinlääkärillä

Pikapostausta tältä päivältä. Lähdettiin neljän jälkeen ajelemaan mummin kanssa Haarajoen eläinklinikalle, jonne olimme varanneet ajan. Wendy nukkui koko matkan. Kävimme ennen eläinlääkärille menoa Haarajoella ostamassa Wendylle ja Noomille raakaruokia ja Wendylle luita. Pissatin koirat eläinlääkärin pihassa ja mentiin sisälle oottelemaan. Noomille annettiin nukutus ja sillä välin,  kun Noomin piikki tehosi Wendylle annettiin rokotus. Wendy ei edes huomannut pistosta. Odottelimme Wendyn kanssa odotushuoneessa, kun Noomilta poistettiin hammaskivi. Wendy juoksenteli ynpäriinsä osotustilassa.

Harjoittelimme istu ja maahan käskyn kestoa ja etäisyyttä. Hyvin sujui! Punnitsin myös 12 viikoisen pentulin. Pennulla oli painoa 3,3kg eli taas tullut viikossa 300g. Kun Noomin hampaat saatiin kuntoon ja se heräsi nukutuksesta, maksettiin käynti ja lähdettiin ajelemaan takasin päin. Wendy nukkui taas koko matkan ja oli väsynyt vielä kotonakin.

Kaikki uudet asiat väsyttävät kovasti. Nyt on ensimmäinen rokotus takanapäin. Seuraavan kerran mennään kuukauden päästä.

Kuvat ovat tyhmästi lopussa, kun niitä ei voi kännykällä sijoittaa.

1. Wendyn perusilme
2. Talviriehassa sunnuntaina
3. Iso koira!
4. Eläinlääkärillä
5. Noomi nukutuksessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti