tiistai 25. maaliskuuta 2014

Wendyn tyylillä

Wendyllä on joitain hassuja tapoja ja ajattelin koota niitä tähän postaukseen.

❤️Wendy heiluttelee jalkojaan (juoksee), vinkuu, haukkuu ja lipoo huuliaan nukkuessaan.
❤️ Wendy tykkää leikkiä hännällään. Usein tylsistyessään se pureskelee ja jahtaa häntäänsä.
❤️Wendy rakastaa kaikkea kolisevaa ja rapisevaa kuten muovipulloja, käpyjä ja paperia.


❤️Jos kehun Wendyä sen pissatessa, se saattaa lopettaa kesken kaiken ja tulla luokseni herkun toivossa. Useimmiten se jatkaa pissaansa tämän jälkeen.
❤️Wendy osaa rääkyä kuin leijona, naukua kuin kissa, murista kuin karhu ja vinkua kuin lelu. Wendy ääntelee monella tapaa ja olen yrittänyt oppia ymmärtämään mitä mikäkin ääni tarkoittaa. Joku tarkoittaa valittamista toinen taas haluamista johonkin.
❤️Wendy nukkuu vähän milloin missäkin. Lemppari paikkoja ovat syli, lankakori, pyykkikori, vaatekasa ja oma koppa. Nykyään Wendy tykkää nukkua myös auringossa ulkona tai sisällä auringon lämmittämissä paikoissa. Sohva on noussut myös yhdeksi suosikiksi.




❤️Wendy on melko kömpelö, vaikka notkeutta ja tasapainoa tulee koko ajan lisää. Sisällä se saattaa vauhdin hurmassa törmätä seinään tai penkkiin. Ulkona leikkiessä se vetelee kuperkeikkoja vähän väliä.
❤️Wendy ei osaa mennä portaita alas itse (korjaan: tänään se meni ekaa kertaa. Tosin vielä hyvin epävarmasti.) Wendy osaa mennä portaat ylös ja hypätä sohvalta alas. Sohvalle se ei vielä pääse. 
❤️Wendy rakastaa sanomalehtien repimistä. Se saattaa päivän aikana silputa koko pissapaperikasansa.
❤️Wendy tykkää "sukeltaa" leikkiessään kaverilta turvaan. Leikkikoulussa se menee seinien alitse, sisällä sohvan ja keinutuolin alle ja ulkona terassin ja leikkimökin alle.
❤️Wendy inhoaa valjaiden pukemista, mutta suostuu siihen nakkien avulla.
❤️Lenkillä Wendy pelkää hihnaa. Se väistelee sitä ja kiertää aina niin, että sen ei tarvitse koskettaa siihen.


❤️Wendy tykkää syödä lunta ja jäätä. Tosin enää sitä ei voi tehdä, kun jäät sulivat pois.
❤️Wendyn lemppari koulutusherkut ovat kinkku ja nakki. Myös lihapullat ovat Wendyn mielestä hyviä. Kuivia herkkuja me ei olla käytetty hitaan pureskelun takia, eikä Wendy niistä hirveästi pidäkään.
❤️Wendy rakastaa käpyjä. Se juoksentelee pihalla ja heittelee itselleen käpyjä kaiken aikaa.


❤️Wendy ilmaisee asioita aina ääntelemällä. Kun se haluaa jonnekin minne se ei pääse itse se vinkuu/haukkuu/rääkyy merkiksi asiasta esim. syliin, pois sohvalta, sisälle/ulos.
❤️Kun tulen kotiin koirat tulevat innoissaan vastaan tervehtimään. Meg hyppii, mutta Wendy tietää, että hyppimällä ei saa huomiota niin se seisoo/istuu ja murisee/örisee, jotta huomaisin sen. Fiksua eikö vain :D? Ulkopuolinen varmaan katsoisi kummastellen kun toinen koirista ulisee ja heiluttaa koko vartaloaan samalla kun hyppii vasten ja toinen toinen on alhaalla ja murisee :D


❤️Wendy ei ole tuhonnut mitään sanomalehtiä suurempaa. Vaan aina jos se löytää jotain lattialta, se kuljettelee sitä suussaan ympäriinsä ja leikkii sillä. 
❤️Lenkillä, jos vastaan tulee ihmisiä tai koiria, Wendy haluaisi mennä tervehtimään niitä. Namit eivät useimmiten enää kelpaa vaan ohikulkevat vievät koko huomion.
❤️Meillä koirat pyytävät aina, kun haluavat mennä sisään tai ulos. Usein käy niin, että menen päästämään vaikka Wendyä sisään, mutta se ei haluakaan tulla vaan odottaa, että Meg tulisi sen kanssa ulos. Meillä siis käydään ovella pyytämänsä kamua ulos leikkimään.
❤️Musta tuntuu väillä, että Wendyllä on aivoissa jotain vikaa, kun se ei muista käskyjen sanoja lainkaan. Sillä menee sanat sekaisin ja senat sakaisin. Liikkeet se muistaa hyvin, mutta niihin kuuluvia käskyjä ei aina. Tämä vaatii vain harjoitusta ja harjoitusta.



Nyt ei tule muuta mieleen, vaikka on nuita varmaan vielä enemmänkin. Saa kysyä, jos jokin jäi epäselväksi. Kuvat ovat vanhoja ja vain kuvitusta postaukseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti