tiistai 25. maaliskuuta 2014

Koirakavereita

Sunnuntaiaamuna lähdin lenkille J:n ja Tiukun kanssa. Käytiin metsässä kävelyllä. Metsätie oli märkänä, mutta ilma oli ihana. Raikkaassa ja keväisessä ilmassa oli kiva lenkkeillä. Wendy kulki hienosti mukana ja tuli useimmiten kutsuessa luokse. Väillä hajut kiinnostivat enemmän. Täyttyisi etsiä joku extrahyvä herkku luoksetuloihin. Kinkut ja juustot alkavat jo menettää hohtonsa. Aluksi kinkku oli maailman parasta Wendyn mielestä ja se teki mitä vain saadakseen sitä. Nykyään se on sellainen perusherkku. Tämäkin on vain mun viitseliäisyydestä kiinni. Pitäisi vaan ostaa jotain lihapullia tai tehdä itse. Viikonloppuna tai nyt viikolla olisi tarkoitus kypsentää naudan(?) sydäntä Wendylle namipaloiksi. Saa nähdä miten kaun meidän talo lemuaa sen jälkeen ja tykkääkö Wendy edes niistä. 



Vähän tytöt pääsivät leikinkin makuun. Wendy ei tosin meinannut pysyä Tiukun vauhdeissa mukana ja tuntui, että Tiuku ihan tahalleen ärsytti Wendyä juoksemalla niin lujaa, että Wendyllä ei edes ollut toivoa pysyä mukana. 


Viiden jälkeen meille tuli M Stellan ja H Sohvin kanssa. Stella on vajaa puoli vuotias Cavalier kingcharlesinspanieli. Cavalieriksi tosin liian villi :) Stellan muutti käsitykseni spanieleista. Stellalla kun oli energiaa ihan muillekin jaettavaksi. En ollut aiemmin tavannut noin leikkisää ja villiä cavalieria. Stella tosin on vielä pentu. Sintti ja Della (meidän aikaisemmat koirat) ovat olleet huippu rauhallisia koiria ja eivät koskaan leikkineet toisten koirien kanssa. Molemmat ovat kylläkin tulleet aikuisina.



Koirilla riitti vauhtia. Stella ja Wendy tulivat hienosti toimeen. Alkuhaistelujen jälkeen ne leikkivät ja juoksivat kilpaa. Sohvikin oli välillä leikeissä mukana ja koirat vuorottelivat kenen kanssa leikkivät. Välillä Sohvi ja Stella, välillä Wendy ja Sohvi. Hyvin nuo leikkivät kolmistaankin. 




Voi kun kuvat ovat huonoja. Ulkona alkoi hämärtämään ja kuvat ovat siksi huonompia. Kolmea rallia juoksevaa koiraa oli myös hankalaa kuvata lyhyellä objektiivilla, kun ei koskaan ollut tarpeeksi lähellä.


Eilen tuli 15 viikkoa täyteen. Nyt mä olen 15 vuotta ja Wendy 15 viikkoa. Viikon päästä mä olen 16 vuotta ja Wendy 16 viikkoa. Hassua! Tässä hieno seisotuskuva Wendystä. Painoa on tällä hetkellä tasan neljä kiloa. Wendy painaa nyt saman verran kuin Meg (bordercollie) 8 viikkoisena. Tullessaan meille Wendy painoi 2 kg eli paino on tuplaantunut. On tuo kyllä jo hirmu iso. Vielä pari 1,5-2,5 kiloa lisää niin Wendy on täysikokoinen.

Tästä tulikin niin pitkä, että kirjoitan eilisestä erikseen. Miten minä kuvittelin, että saan samaan postaukseen lauantain, sunnuntain ja maanantain :)







 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti