sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

13 viikkoa vanha

Huomenaamuna tulee 13 viikkoa täyteen. Wendy painaa n. 3,6kg ja säkä on noin 23cm. Perustaidot alkaa olla kasassa. Tietysti hiomista on vielä jäljellä. Wendy osaa käskyt: istu, maahan ja seiso (näissä kestoa parhaimmillaan 10s ja häiriöäkin kestää jonkun verran ) sekä jätä, olehyvä, täällä ja seuraa. Wendy osaa kulkea ihan hyvin hihnassa. Ollaan aloitettu siten, että aina kun Wendy vetää, minä pysähdyn ja odotan niin kauan löysäämättä hihnaa, että Wendy ottaa katsekontaktin. Sitten löysään hihnan ja palkkaan Wendyn. Hyvin tuo on tajunnut idean. Ollaan käyty ja käydään jatkossakin lähiviikkoina joka päivä lenkillä, jotta Wendy oppisi nopeasti kulkemaan hyvin hihnassa. Hajut ovat Wendyn mielestä lenkeillä parasta. Se voisi haistella varmaan vaikka kuinka kauan. Toiset koirat vähän pelottaa, mutta niihinkin tässä pikku hiljaa totutaan. 


Viikonloppuna on ollut ihanan aurinkoista. Ulkona on tuntunut aivan keväältä. Wendykin on tykännyt säästä huomattavasti enemmän kuin sateesta ja märästä. 


Käytiin lauantaiaamuna vajaat 5 kilometriä lenkillä metsässä. Mukana oli Meg, Wendy, minä ja äiti. Wendy ei tykännyt aamun sateista ja maan märkyydestä lainkaan. Se vikisi ja inisi koko matkan, mutta käveli silti reippaasti. Sylissä yritin kantaa, mutta halusi kuitenkin kulkea itse. Wendyllä oli päällä sen villapaita, jonka tein joskus joulunaikaan. Paluumatkalla mukaamme liittyi naapureista kolme bordercollieta omistajineen. Wendy oli ihmeissään neljästä "Megistä" yhden sijaan. Kotiinkin päästiin ja uni maistui Wendylle. 


Lähdettiin lauantaina käymään Lohjalla meidän serkkujen luona. Wendy leikki Jack-koiran kanssa koko päivän. Jack on sekarotuinen koira Espanjasta. Wendyllä ja Jackillä sujuivat leikit hyvin. Välillä nukuttiin, syötiin ja ulkoiltiin ja jatkettiin sen jälkeen leikkejä. Sieltä ei ole kuvia, kun unohdin kameran kotiin. Otin vain kännykällä videota leikeistä. (En osaa vieläkään laittaa tänne videoita. Tai no pitäisi vain selvittää asia, mutta olen laiska.)




Yritettiin siskon kanssa ottaa seisotuskuvia, mutta ei saatu oikein onnistumaan...




Mä niin rakastan tuota pientä pöhköä<3 Kuukaudessa Wendystä on tullut yksi tärkeimmistä asioista elämässäni <3  Tässä sitä kuuluisaa viha-rakkaussuhdetta odotellessa :D En kyllä usko, että tuota voisi vihata koskaan.








4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit :) ja kiva kun kommentoit!

      Poista
  2. voisitko tehdä koira tavara postauksen :)
    mun javk russll syntyy ensi kuussa :D

    VastaaPoista
  3. Tein joulukuussa Wendyn tarvikkeista postauksen. Voit käydä lukemassa sen. Voisin kyllä tehdä uuden, päivitetyn version. Kiitos vinkistä! ja kiva kuulla, että olet saamassa koiraa :)

    VastaaPoista