lauantai 22. maaliskuuta 2014

Uusi ystävä

Oltiin eilen pitkästä aikaan leikkikoulussa. Viime viikolla ei päästy ja eilen nautittiin senkin edestä. Huono onnisen koulupäivän jälkeen oli kiva päästä juttelemaan koiraihmisten kanssa ja katselemaan pikkuisten telmintää. Leikkikoulussa oli ensikertalainen bullterrieri Pyry, 13 viikkoa. Terriereillä meni leikit hyvin yhteen. Wendy on vähän rajumpi leikkijä, joka tykkää pörinästä ja vauhdista. Tästä syystä leikit kaikkien kanssa ei suju hyvin. Rauhallisempi leikkijä ei yleensä tykkää Wendyn rajuudesta. Pyry on Wendyä huomattavasti isompi, mutta se ei haitannut pentujen menoa. 


Marttakin tuli välillä leikkiin mukaan. Koirilla kävi samanlailla kuin usein lapsillakin. Yksi meinasi jäädä aina ulkopuolella. Kolmistaan oli vaikea leikkiä. Wendy oli porukan pienin, mutta myös kovaäänisin.



 Lentämäänkö lähdössä? :D Oli pakko laittaa tämä kuva, vaikka onkin tärähtänyt. 


Osaa Wendy olla pelottavankin näköinen. Hurjan näköistä ja kuuloista, mutta hauskaa taisi olla.



Luulin, että Wendy on kasvanut tarpeeksi eikä enään mahtuisi seinien alta toiselle puolelle. Olin väärässä. Sieltä se vain sujautti "kivemmalle puolelle" aina, kun vain selkäni käänsin. En tiedä mikä sitä houkuttelee siellä niin paljon. Ehkä se luulee olevansa jo tarpeeksi iso isojen puolelle.


Martta-raukka jäi vähän ulkopuoliseksi, kun terrierit pääsivät vauhtiin.

  Mahtavat leikit olivat taas tänä perjantaina. Tuo on aina yksi viikon kohokohdista. Jaksan opiskella viikon ajan, kun tiedän, että perjantaina on pentuleikkikoulu ja sitten viikonloppu alkaa. 

  Kuvat ovat aikas huonolaatuisia. Pienten puoli on pimeämpi puoli eikä siellä meinaa saada onnistuneita kuvia. Suljinaika on nimittäin pakko laittaa nopeaksi, koska vauhtia on pennuilla sen verran, mutta sitten tulee ongelmaksi kuvien hämäryys. Koska mitä nopeampi on suljinaika sitä pimeämpi kuva. Haasteellista ainakin minulle. Jos joku haluaisi antaa minulle hyviä vinkkejä vauhdikkaiden koirien kuvaamiseen hämärässä, niin otan kyllä ilomielin vastaan :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti