lauantai 22. maaliskuuta 2014

Aurinkoinen päivä

Lauantai oli mahtava päivä. Sää oli erinomainen. Heräsin aamulla auringon paisteeseen ja siitä oli ihanaa aloittaa päivä. Puolen päivän aikoihin H tuli Sohvin kanssa meille. Sohvin on myös russeli ja ikää Sohvilla on pari vuotta. Tapasin H:n lenkillä viime viikolla ja vaihdettiin puhelinnumeroita. Oli kiva saada koiraihminen lenkkikaveriksi ja Wendylle leikkikaveri. Wendy ja Sohvi leikkivät hyvin yhdessä. Oli ihana katsella niiden temmellystä. 




Kuvat ovat hieman epätarkkoja ja huonolaatuisia, mutta ei se mitään. Koittakaa kestää. En ollut aiemmin kuvannut leikkiviä koiria ulkona, joten asetukset olivat hieman hakusessa. Kyllä mä tässä vielä kehityn :)


Neidit leikkivät tunnin verran, jonka jälkeen lähdettiin käymään vielä H:n ja Sohvin kanssa yhdessä lenkillä. Wendy kulki hienosti hihnassa epäilyistäni huolimatta. Toisen koiran häiriö ei haitannut Wendyä. Luoksetulo ei ollut kovin varma vapaana ollessa ja sitä täytyy ruveta vahvistamaan paljon. Wendyä meinaa kiinnostaa enemmän hajut kuin kinkut. Saatiin me monta onnistunuttakin luoksetuloa, onneksi. 


Hauskaa, kun nuo ovat niin saman värisiä ja molemmat pilkullisia. Vähän kun Wendy vielä kasvaa niin tunnistettavuudesta voi tulla hankalaa. No, ehkä ei kuitenkaan. Rallia nuo juoksivat ja väillä kovaa ääntä pitäen pörisivät. Hauskaa taisi olla!


Lauantain yksityiskuviakin tuli napsittua, kun oli niin hyvä sää. Kuvat ovat niin keväisiä, kun aurinko paistaa. Nuo vähäiset lumetkin sulivat eilisen aikana. Ihanaa kevät tulee!



Teen huomenna postausta eilisestä ja tästä päivästä. Nyt en jaksa enään ruveta muokkailemaan kuvia sitä varten. 


Wendy viihtyy nyt ilmojen lämmettyä hyvin ulkona. Saattaa touhuta kaikenlaista Megin kanssa pihalla monta tuntia. Tarpeetkin sattuu useimmiten ulos. Sisälle tehdään yleensä vain öisin ja koulupäivisin. Ehkä tuosta tulee joskus sisäsiisti :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti