torstai 13. maaliskuuta 2014

Kevät

Tällä viikolla on ollut useampana päivänä ihana ilma. Aurinko on paistanut ja ulkona on näyttänyt huhtikuulta. Wendykin viihtyy paremmin ulkona, kun on lämpimämpää. Otin eilen lenkille kameran mukaan ja näpsin vähän keväisiä kuvia.





Lenkit alkavat sujumaan huomattavasti paremmin kuin reilut viikko sitten. Wendy kulkee nätisti mukana ja ottaa välillä katsekontaktia. Toisten koirien ohitus sekoittaa Wendyn ajatukset ja hihnassa kulkemisesta ei enään tule mitään eikä namitkaan meinaa kelvata. Wendy haluaisi käydä tervehtimässä kaikkia ohikulkijoita, mutta ihmiset saadaan ohitettua namien kanssa. 


Wendy nukahti yhtenä päivänä pää lelukorissa. Pelkäsi varmaan, että vien lelut sen nukkuessa :)



Kuvissa Wendyllä on viime viikonloppuna ostetut valjaat. Ne ovat mustat Rukan valjaat eli samaa merkkiä kuin hihna ja panta. Säätövaraa niissä on hyvin eli mahtuvat vielä pitkään. Wendy ei pidä valjaiden pukemisesta lainkaan, mutta suostuu naimien kanssa pukemiseen. 



Aurinko paistoi nätisti, mutta kuvaaminen oli haastavaa, kun varjot olivat niin vahvoja ja selkeitä. Jotenkin niin ihanan lämpimän näköistä, vaikka maa onkin harmaa. Toivottavasti kevät etenee nopeasti ja pian alkaisi vihertämään. Pidän niin keväästä, kun puut ja kasvit alkavat vihertää ja luonto alkaa heräilemään. 









2 kommenttia:

  1. mun vanhemmilla oli samantyyliset valjaat (on) ajattelin silloin kun vietiin tutustumaan toisiin pentuaikaisiin kavereihin, veikkasin silloin, että se varmaan alistuu tai jotain vastaavaa niissä, pelkkä kaularemmi on ollut kivampi meidän jackrusseelille... siitä se tykkää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluun käyttää valjaita Wendyllä, koska äkillisissä liikkeissä panta ei tee hyvää kaulalle ja Wendy saa helposti vedettyä pään pois pannasta. Wendy tykkää enemmän pannasta, mutta kyllä se valjaisiinkin tottuu.

      Poista