sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Metsässä

Varmaan otsikostakin voi päätellä, että postaus liittyy metsään. Käytiin siis J:n kanssa viikko sitten metsälenkillä koirien kanssa. Ilma oli kaunis ja koirilla ja meillä oli hauskaa yhdessä. Kuvailtiin J:n kanssa koiria ja nyt julkaisen kuvia täällä blogissa. 


Wendy kulki hienosti mukana pienistä jaloista huolimatta. Yllättävän kovaa se pääsee jo juoksemaan muiden perässä. Wendy jaksoi hyvin n. 5 kilsan lenkin. 


Vauhtia riitti. Oli ihana nähdä miten Wendy nautti vapaana olosta. Se juoksenteli,etsi käpyjä ja keppejä sekä nuuskutteli kuono maassa kiinni. 


Wendy ja Meg. 
Yhteiskuvan yritystä. Wendy ei tykkää istua paikoillaan varsinkaan kylmässä maassa ja Megin vieressä. Yhteiskuvat Megin kanssa ovat siksi haasteellisia. Ehkäpä se joskus sujuu paremmin.


 Tiuku ja Meg



Kuvissa näkyy minun itse tekemä koirankoulutusliivi. Tein sen viime syksynä ennen kuin vanhempani olivat antaneet minulle lupaa koiran hankintaa. Kovassa käytössä tuo on ollut. Pidän siitä kovasti. Voisin joskus esitellä sitä sitä teille tarkemminkin.


Mä ja mun rakkaat <3 teitä ilman en voisi elää <3

Wendy pysyy hyvin vapaana. Se ei juokse karkuun tai muuta. Se pysyy lähettyvillä ja tulee kutsusta luokse. Ainoona ongelmana on kiinniotto, kun metsätie loppuu ja asfalttitie alkaa. Minun on pakko ottaa koirat kiinni, mutta Wendy ei anna itseään kiinni. Olen tässä yli kuukauden ajan aina siepannut sen houkuttelemalla, mutta nyt se ei enään tehoa. Wendy on oppinut, että luokse ei kannat tulla, koska muuten joutuu kiinni. Ainoaksi ratkaisuksi tällä hetkellä keksin sen, että alan käyttämään vapaana ollessa liinaa. Wendy saisi silti olla vapaana, mutta se olisi helppo ottaa kiinni ilman jahtauksia. Megillä tätä ongelmaa ei ole koskaan ollut. Megille herkut ovat tärkeämpiä kuin vapaus. Wendyllä se on toisinpäin. Katsotaan nyt mihin suuntaan luoksetulo ja kiinniottaminen alkaa sujumaan liinan käytön myötä.

Olisi kiva tietää ketkä blogiani lukee, minkälaisia ihmisiä he ovat ja minkälaisia koiria he omistavat. Jos vaan pystyt, liity lukijaksi niin tiedän ketkä kaikki lukevat tätä blogia ja kommentoi tähän alle minkälainen koira sinulla on, minkä ikäinen olet ja miksi luet blogiani. Kiitos kaikille, jotka kertovat jotain itsestään! On kiva tietää ketkä blogiani lukevat :)

8 kommenttia:

  1. Minulla ei tällä hetkellä ole koiraa, mutta haaveissa olisi welsh corgi cardigan (heti kun saan lämmiteltyä rumemman osapuoleni siihen) :) Kotona asuessani meillä oli kaksi borderterrieriä. Olen 21 vuotias ja minulla on kaksi marsua. Onneksi lähipiirissäni on paljon koiria, joten saan olla niiden kanssa paljon tekemisissä. Aloin lukemaan blogiasi juurikin Wendyn takia, näin saan paljon vinkkejä pennun kasvatuksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kerroit itsestäsi :) onko sinulla toiveita minkälaisia postauksia tekisin? Olisi kiva kuulla toiveita :)

      Poista
    2. Eipä mitään erikoistoiveita, kokonaisuudessaan arki pennun kanssa kiinnostaa :)

      Poista
  2. Hei! :) Olen 15-vuotias tyttö Itä-Suomesta ja omistan vähän yli vuoden ikäisen sekarotuisen Manun, joka osaa olla sekä rakastettava, että vihattava :D Rakastan eläinten lisäksi kirjoittamista. Liityin blogisi lukijaksi oikeastaan siksi, että halusin lukea jotain terrieriblogia ja tämä vaikutti kiinnostavalta :)

    nuuskutuksia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kerroit itsestäsi. On todella mukavaa oppia tuntemaan lukijoita. Kiva kuulla, että kiinnostuit blogistani :) onko sinulla antaa palautetta blogistani tai haluatko että tekisin jonkun erikoispostauksen. Saa antaa palautetta ja antaa postausehdotuksia. Taidan käydään kurkkaamassa sinunkin blogiasi! :)

      Poista
    2. Olisi kiva, jos kirjoittaisit esim. mielipidepostauksia! Onko teillä muuten mitään harrastushaaveita? :)
      Ja ollaan Bloglovinissa! Siellä jossain ollaan, minulla ei ole mitään käryä :D

      Poista
  3. Joo, kiva idea :) haaveena olisi aloittaa agility jossain vaiheessa ja kotona olisi tarkoitus tokoilla alkeita. Jos aloittaisin Wendyn kanssa harrastuksen, harrastettaisiin ihan omaksi iloksemme eli ei siis kilpailtaisi. Tällä hetkellä ajattelen näin, mutta eihän sitä vielä tiedä :)

    VastaaPoista