sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kuulumisia

Tämä viikko on mennyt hirveän nopeasti. Aika on mennyt kaikkeen muuhun paitsi blogin päivittämiseen :) Meillä on tällä hetkellä koulussa paljon kokeita ja aika meinaa mennä kokeisiin lukuun. Ei olla tehty Wendyn kanssa mitää erikoista. Aamuisin käyn koirien kanssa lenkillä. Välillä otan molemmat samaan aikaan ja välillä erikseen. Wendy ja Meg ovat päivän kahdestaan kotona. Iltapäivisin koulutan Wendyä ja Wendy on ulkona, leikkii, syö ja nukkuu. Energiaa kulutetaan luihin ja Megin kanssa leikkimiseen. Viikon ajan Wendy on nukkunut yöt huoneessani yläkerrassa, mutta taitaa siirtyä takaisin alas nukkumaan, koska se on tehnyt monet pissat yläkerran parketille. Pissoista on jäänyt ikävät tummat läikät lattiaan. 



Taisin kertoa viime maanantaina täällä, että Wendy on 90% sisäsiisti. Tällä hetkellä se ei kylläkään ole. Jostain kumman syystä viikonlopun aikana sisäsiisteys on mennyt huonoon suuntaan. Wendy on tehnyt pissoja ja kakkoja ympäri taloa. Ärsyttää. Juuri kun ajattelin, että kohta se on täysin sisäsiisti niin menee koko homma takapakkia. Wendy ei osaa pyytä ulos hädän tullessa, mikä vaikeuttaa oppimista. Täytyy toivoa, että asia lähtee taas parempaan suuntaan ja Wendystä tulisi sisäsiisti. 




Keskiviikkona naapurin Panda tuli meidän pihalle leikkimään. Olen monesti ajatellut, että pyydän M:n ja Pandan meille, mutta olen unohtanut aina kysyä. Nyt tavattiin sattumoisin, kun tulin koulusta. Panda pelkäsi aluksi Wendyä, mutta pian se rohkaistui ja lähti innoissaan leikkiin mukaan. Panda on vuoden ikäinen sekarotuinen koira. Pandassa on ainakin cotton de tulearia ja perhoskoiraa. Muita rotuja en muista. 



Vauhti ja energiaa riitti molemmilla.


Kerroin, että Wendy tulee huonosti kiinni vapaana olon jälkeen. Ajattelin, että teen Wendylle liinan, jotta minun ei tarvitsisi stressata kiinniottoa lenkeillä. Nyt olen kuitenkin päästänyt Wendyn vapaaksi niin, että Wendyn hihna laahaa perässä. Hihna on kevyt, eikä häiritse Wendyn menoa. Lisäksi minun on helppo napata hihna tarvittaessa käteeni. Luoksetulot ovat parantuneet huomattavasti, kun niihin ei ole enää liittynyt kiinniottoa tai jahtausta. 





Wendy viihtyy hyvin ulkona, jos on hyvä sää. Puuhun kiinnitetyllä köydellä on kiva leikkiä ja kuoppien kaivaminen on myös Wendystä kivaa. Meillä on hiekkalaatikolla ja sen ympäristössä, omenapuiden ympärillä olevassa hakkeessa ja kukkapenkeissä Wendyn kaivamia kuoppia. Wendy rakastaa kaivamista, eikä se ole mikään ihme, koska kaivaminen on rodulle tyypillistä. 


Keskiviikkoiltana Nappi ja Sohvi kävivät pikaisesti meidän pihalla leikkimässä. Nappi ei osannut leikkiä Wendyn kanssa nätisti ja he joutuivat lähtemään pian pois.
 
Lauantaina olin messuilla Helsingin messukeskuksessa. Siellä oli Lemmikki-, Lapsi-, Kädentaito-, Lähiruoka ja luomu-, Outlet- ja Modelmessut. Ostin Wendylle siansaparoita hyvällä alennuksella. Muuta ei tullut tällä kertaa ostettua Wendylle. Sain sieltä muutaman näytteen erilaisia herkkuja ja tänään ne pääsivät lenkillä kokeiluun. Kyllä maistui!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti