tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäsloma

Pääsiäisloma on ohi ja arki taas alkaa. Olin Wendyn ja Megin kanssa kolmistaan kotona torstaista sunnuntaihin. Öisin mulla tosin oli täällä kaveri, koska pelkään olla öitä yksin. Lenkkeilyä tuli loman aikana ihan kivasti, kun mun vastuulla oli molempien koirien lenkit. Käytin kyllä useimmiten molemmat samaan aikaa, koska en jaksanut lähteä montaa kertaa aamulla ja illalla lenkille. 



Torstaina kävin illalla metsässä lenkillä. Päästin Wendynkin vapaaksi ekaa kertaa moneen viikkoon. Oltiin harjoiteltu tiistaina ja keskiviikkona kiinniottoa luoksetulon yhteydessä niin, että aina kun Wendy tuli luokse kutsuessa annoin sille namin ja räpläsin valjaita ja laitoin välillä hihnan ja otin heti pois. Wendy oppi, että kiinni voi joutua ihan milloin vaan ja valjaiden räpläys ei aina tarkoita kiinniottoa. Tein Wendyn kanssa myös meidän pihalla portin ulkopuolella luoksetulo harjoituksia. Wendy muuten karkasi toisen kerran viime viikolla. Meinasin itse mennä paniikkiin, kun eräs juoksenteli naapurin pihalla, enkä saanut sitä kiinni. Pari kertaa se kävi luona, mutta kun se huomasi, että yritän ottaa sitä kiinni niin luoksetulot loppuivat lyhyeen. Lopulta hain kinkkupaketin sisältä ja aloin heittelemään kinkkuja maahan. Wendyn ahmiessa kinkkuja naamaansa sain napattua sen syliini. Nyt muistan olla tarkkana kun tulen kotiin ja avaan portin. Pitäisiköhän pomppia aidan yli niin ei ole edes karkaamisen mahdollisuutta. 





Niin siitä lenkistä. Wendy tuli luokse aivan mahtavasti. Oikein juoksi innolla ja antoi räpläillä valjaita ilman, että lähti karkuun. Luulin keskiviikkona, että joudutaan koko loppu elämä kulkemaan liinassa lenkeillä, mutta Wendy päättikin muuttaa tapojaan heti, kun kiinnitin asiaan enemmän huomiota. Ehkä uhkailuni, että kerron blogissa, jos et tottele niin auttoi :D Wendy ei varmaan halua maineensa menevän tuollaisen takia. 



Perjantaina käytiin ensin J:n kanssa aamulenkillä metsässä. Mukana oli Meg, Wendy ja Tiuku. Iltapäivällä käytiin kahden tunnin lenkki hiihtolatuja pitkin. Minä, J ja H kuvattiin ja koirat juoksenteli sinne tänne välillä leikkien ja välillä haistellen. Ulkona oli ihana sää ja kaikilla oli kivaa. Wendy tuli hienosti luokse ja antoi ottaa kiinni loistavasti ennen asfalttitielle tuloa. 





Lauantaina lähdin mummin ja ukin mukaan serkuille Lohjalle. Wendy tuli tietysti mukaan. Se matkusti ensin pyöräkopassa mummilaan ja sitten autossa. Pyörämatka meni hyvin. Syötin Wendylle herkkuja vähän väliä. Lopussa se alkoi inisemään. En tiedä tunnistiko se mihin oltiin menossa vai kyllästyikö se muuten vaan istumaan ahtaassa kopassa. Automatka ei mennyt ihan niin hyvin. Mulle tuli huono-olo jo ekan viiden kilsan aikana. Koko matkan oli hirveä olo. Jossain vaiheessa sanoin mummille, että mun pitää päästä ulos ottamaan raitista ilmaa. Kun nousin autosta tunsi oksennuksen nousevan kurkusta ja niin oksensin varmaan kahden tai kolmen vuoden tauon jälkeen. Ei kovin kivaa, kun mukana ei ollut juomista eikä paperia. Oloni parani huomattavasti, mutta Wendy taisi voida pahoin, koska oksensi aamuruokansa ukin syliin. Loppu matka menikin sitten ihan hyvin. Perillä Wendy leikki Jackin kanssa monta tuntia. Kamera ei taaskaan ollut mukana siellä niin ei ole sieltä kuvia. 


Ainut onnistunut kaverikuva ja sekin epäonnistunut :D Wendy, Tiuku ja Sohvi




Eilen Wendy täytti 19 viikkoa ja painoa oli tullut 100 grammaa lisää. Nyt Wendy siis painaa tasan viisi kiloa. Onhan tuo jo melkein äitinsä kokoinen. Vähän hoikempi ja matalampi vielä, mutta ei enää kauaa, kun tuokin on täysikokoinen. Noomi siis painaa n. 6,2 kg. 

Mites teidän pääsiäinen meni? Ensi viikonloppuna mä olenkin isoskoulutusleirillä ja Wendy jää ekaa kertaa jonkun muun vastuulle. Ero on mulle vaikeaa, koska oon ollu Wendyn kanssa joka päivä tähän asti. Toivottavasti täällä sujuu kaikki hyvin, eikä ongelmia tule. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti