lauantai 5. huhtikuuta 2014

2x16

Ollaan me vielä hengissä, vaikka en olekaa postannut pitkään aikaan. Viikko on kulunut koulujuttujen parissa. Wendyn kanssa olen kaikenlaista puuhaillut, mutta mikään ei ole päässyt vielä blogin puolelle.

Tällä viikolla ei ole ollut  lämmin ja aurinkoista kuin viime viikolla. Kylmempien säiden takia kuviakin on tullut otettua vähemmän, koska kylmä ja pilvinen sää ei houkuttele ulos kuvailemaan. Maanantaina oli Wendyn toinen rokutus. Seuraava taitaakin olla vuoden päästä. Matka meni hyvin. Wendy nukkui kopassaan takapenkillä koko matkan ajan. Perille tultaessa käytin Wendyn pihalla pissalla ja sen jälkeen mentiin sisälle. Wendy käyttäytyi hyvin eläinlääkärillä, eikä rimpuillut tai muuta rokotusta laittaessa. Sain Wendyn rokotuspassin näyttelyitä ja yms. varten. Sinne merkataan rokotuksista ja muista lääkeaineiden käytöstä.

Kysyin eläinlääkäriltä Wendyn hännän mutkasta. Hän totesi sen olevan normaalia. En kyllä meinannut uskoa. Onko normaalia, jos koirani hännässä on patti, joka kasvaa koko ajan? Ei minusta. Seurailen tilannetta ja vien sitten uudelleen, jos tuntuu, että hännässä voisi olla jotain vialla.

Wendy täytti maanantaina 16 viikkoa ja minä tiistaina 16 vuotta. Viimeinen kerta, kun ollaan yhtä monta numeroa vanhoja. Ei kyllä tunnu yhtään vanhemmalta olo. Wendy painaa nyt 4.3kg. Korkeuttakin on varmaan tullut lisää. Alkaa Wendykin olla melkein Noomin kokoinen. Huimaa! En mä vielä halua, että Wendystä tulee aikuinen.

Rauhalliseksi minä tuota sanoisin. Wendy ei tuhoja tee, eikä käyttäydy sisällä villisti ja riehuvasti. Ihmeen rauhallinen pentu. Oletin kyllä paljon pahempaa. Wendy purkaa energiaansa lenkkeillen, ulkona touhuillen, luuta syöden, leikkien ja opettelemalla sekä harjoittelemalla uusia ja vanhoja juttuja. Loppu aika oleskellaan ja nukutaan.

En nyt kirjoittele enempää. Kännykällä on kirjoittaminen vähän vaikeampaa. Tässä vielä muutama kuva lähipäiviltä:

1. Noomin kanssa lenkillä
2. Wendyn kanssa eläinlääkärissä
3. Lampaan jalka maistui hyvin!
4. Pissalla eläinlääkärissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti