perjantai 4. heinäkuuta 2014

Wendyn tavarat

Kirjoittelin joulukuussa postausta Wendylle ostamistani tavaroista. Osa leluista on mennyt rikki ja uusia on tullut tilalle.  Tässä olisi Wendyn tavarat tällä hetkellä.

Lelut
Kotitekoiset lelut



Vasemmalta päin: narupallo, köysilelu, sukkalelu, fleecelelu, sukka-vetolelu ja kinder-muovimuna
Itse olen tehnyt ensimmäiset viisi lelua ja Wendyn viimeisen. 
Näistä lemppari on tällä hetkellä kinder-muna. Sitä on Wendyn mielestä kiva purra silloin, kun hampaita kutittaa ja lisäksi munan puolikas kolisisee kivasti, jos sen heittää.



Ylimpänä on Megille ostettu lintu, sitten näätä ja alimmaisena Wendylle kirpparilta ostettu ankka. Wendy rakastaa karvaisia leluja ja siksi nämä kaikki ovat olleet Wendyn mieleen. Plussana näädässä on vinkujutska sisällä. 

Aktivointilelut

Vasemman puoleisin on ostettu Megille, mutta se on yksi Wendyn lemppareista. Luu koostuu kahdesta osasta ja niiden väliin pystyy laittamaan herkkuja. En useinkaan laita sinne herkkuja vaan Wendy kanniskelee ja puree sitä muuten vaan. Keskellä olevan lelun ostin keväällä lemmikkimessuilta ja sekin on ollut ahkerassa käytössä. Purujäljetkin näkyvät kivasti pinnassa. Kong on ollut myös puruleluna Wendyllä. Silloin tällöin tulee täyttettyä sitäkin herkuilla.


Vinkupallo ja kumppanit

Pinkki pallo on varastettu äidin lelukopasta. Se pitäisi palauttaa takaisin, mutta pallo pääsi postaukseen, koska se on Wendylle niin rakas. Se menee aivan innosta sekaisin nähdessää/kuullessaan pallon. Luun muotoisella lelulla ollaan harjoiteltu esineen nostoa ja lisäksi Wendy on repinyt luun pinnalta karvaa pois. Tennispallo on kohdannut myös Wendyn hampaat. Se on yksi Wendyn harvoista palloista. 

Kaikki (tai ainakin kähes kaikki) lelut samassa kuvassa. 


Wendyn oma lelukoppa minun huoneessani. Siellä on Wendyn muutama lelu ja loput ovat alhaalla isommassa korissa.

Lenkkikamat

Sintin vanha talvitakki
Tulen käyttämään tätä todennäköisesti talvella Wendyllä, jos se vain on sopiva. Wendyn rinnanympärys on pienempi kuin Sintin, minkä takia takki on hieman iso Wendylle. 

Hihnat ja pannat
 Wendyllä käytössä olevat lenkkitarvikkeet. Ylhäällä laatikossa on Wendyn pentuvaljaat. 
Vasemmalta: Rukan panta ja hinha, Rukan valjaat, itsetehdyt hihna ja puolikuristava panta, maastokuvioiset hihna ja panta (myös itsetehtyjä) ja flexi. 
Eniten käytössä ovat valjaat ja maastohihna. Flexiä käytän tilanteissa, joissa en voi pitää Wendyä vapaana, mutta haluan antaa sille enemmän liikkumatilaa. En käytä flexiä aina lenkeillä. 

Muut tavarat


Matkajuomapullo, kynsisakset, naksuttimet, Betadine, ruokakupit, matkakuppi ja kakkapussit ovat kaikki tärkeitä tavaroita myös. Matkapullo on kätevä matkoilla ja treeneissä. Betadinea käytin Wendyn korvahaavan hoitoon. Kakkapussit ovat kätevästi neulotussa pussissa. 


Betadine

Lenkkinamit
Frolicit ovat toimineet meillä jo kuukauden lenkkinameina. Ne ovat sopivan halpoja ja ne on helppo ottaa taskuun mukaan lenkille lähtiessä. Rinkulat on helppo laittaa osiin palkkaushetkellä tai etukäteen.


Tavarat yhdessä kuvassa


Ja vielä yksi jäljellä: Wendyn peti: Ruma, mutta ihana. 
Viltillä on tunnearvoakin. Wendy ja sen sisarukset ovat syntyneet muistaakseni viltillä ja pennut ovat viettäneet ensimmäisiä viikkoja tuon viltin päällä. Wendy sai sen mukaan, koska se on mummin viltti, eikä mummi halunnut pilalle revittyä vilttiä takaisin. Viltissä on varmaan vieläkin tuttuja ja turvallisia hajuja jäljellä. Olen joskus miettinyt muistaako Wendy siitä ajasta enään mitään. 



Tämmöisiä kamoja Wendyltä löytyy. Unohdin varmaan joitakin tavaroita, mutta kyllä tässä oli suurin osa. Kertokaa mitä tykkäsitte ja minkälaisia postaustoiveita teillä olisi?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti