perjantai 18. heinäkuuta 2014

Höpöttelypostaus

Tuntuu, että mulla ei ole mitään blogiin kirjoitettavaa. Tuntuu siltä, että meille ei kuulu mitään ihmeellistä. Kesäloma on kulunut nopeasti ja varsinkin nyt, kun on ollut lämmintä olen nauttinut hirmuisesti. Lukio alkaa vajaan kolmen viikon päästä. En tiedä olenko vielä valmis siihen, että koulut alkaa, vaikka samalla odotankin sitä. On kivaa palata arkeen, mutta en kaipaa pimeyttä, kylmyyttä ja stressiä.

Ei sen enempää koulujen alusta sillä lomaahan on vielä jäljellä. Wendyn kesälomaan on kuulunut pitkiä ja lyhyempiä aamulenkkejä kuumuudessa, auringon ottoa, koirakavereita, yhdet mätsärit, liian vähän koulutusta, mansikoiden maistelua, ulkona riehumista, itikoita, kylmyyttä ja sadetta, auringossa läähätystä, junalla matkustamista, ohikulkijoiden tarkkailua ja vaarallisen näköisille haukkumista... ja kaikkea mitä yleensä kesään kuuluu. Mä olen kouluttanut Wendyä aivan liian vähän. Ajattelin keväällä, että sitten kesällä on aikaa touhuta Wendyn kanssa kaikenlaista, mutta meidän kohdalla kesä on vain vähentänyt innostusta. Wendy on perustottelevainen koira eikä mitään "pakollista" koulutettavaa ole. Pieniä temppuja ja muuta olisi kiva harjoitella, mutta tässä kuumuudessa ei sitäkään kukaan jaksa. Wendylle ei kelpaa namit ja kiinnostus yhteiseen tekemiseen katoaa nopeasti, jos asia ei etene nopeasti. Itselläkään keskittyminen ei ole aivan huipussa. Tulee olo, että ei jaksa edes yrittää...  Ollaan lenkeillä ja ennen ruoan saamista harjoiteltu vanhoja juttuja eli niitä ei onneksi olla unohdettu. Kai kesään kuuluu lomailu myös koiran koulutuksesta? ;)

Jäin tänään kotiin Wendyn kanssa muiden lähtiessä mökille Taivalkoskelle.  Ollaan siis viikko kahdestaan, koska mulla on ens viikolla muutama lastenhoitokeikka. Huomenna ja sunnuntaina mennään katsomaan Mäntsälän koiranäyttelyitä. Paikalle on tulossa yli tuhat koiraa! Wendy tulee mukaan, jos alueelle saa viedä "turistikoiria.

 Ensi viikon torstaina tai perjantaina lähden ystävälleni kylään ja Wendy pääsee mukaan ekaa kertaa.  Mua vähän jännittää miten viikonloppu menee, koska kaverillani on kaksi Leonbergiä ja nehän ovat kooltaan 10 kertaa suurempia kuin Wendy.  Wendy on aika riehakas ja vastassa on vanha uros, joten voi olla, että kärsivällisyys loppuu vanhalta herralta. Myös sisäsiisteys jännittää, vaikka onhan tuo ollut jo yli kaksi kuukautta sisäsiisti. Vieraassa paikassa asia voi olla aivan toinen. Toivotaan parasta, että viikonloppu menee hyvin.

Sen jälkeen lähdemmekin junalla Kajaaniin mökille ja vietämme siellä vajaan viikon rentoutuen perheeni kanssa. Sieltä tullessamme ei olekaa enään montaa lomapäivää jäljellä. Onneksi on vielä ihanat viikot edessäpäin! Pitäkää hauskaa ja nauttikaa kesästä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti