keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Ostoslistalla

Olen lukenut useammasta blogista ostoslista-postauksen ja ajattelin tehdä itse samanlaisen, koska mielestani niitä on kiva lukea muista blogeista.

Julius-k9-valjaat

Wendyllä on tällä hetkellä toiset "pentuvaljaat", jotka ostin, kun toiset kävivät pieneksi. Rukan valjaat mahtuvat Wendylle oikein hyvin, mutta haluan Wendylle silti uudet valjaat. Pidän valjaiden ulkonäöstä, ne ovat tukevat ja niihin saa kivan tekstin tarralla kylkeen.

Ostan Wendylle valjaat joko vaaleanpunaisena tai turkoosina.








Teksin saa itse keksiä tai sitten voi ottaa valmiin tekstin. Valmiita kivoja tekstejä mielestäni ovat "kaikkien kaveri", "lenkkikaveri", "girlpower" ja "pusutyttö"

Peti

Wendyllä ei tällä hetkellä ole kunnon petiä. Haluan pedin olevan siisti ulkonäöllisesti ja Wendylle mieluinen. Wendy tykkää nukkua pienessä, lämpimässä ja pehmeässä paikassa. Siksi pedin on hyvä olla pesämäinen. Luulen, että pelkkä tyyny ei ole hyvä vaan pedin pitäisi olla reunallinen. 





Matonkuteesta virkatun pedin voisin tehdä itse ja siitä saisi tehtyä juuri sellaisen kuin haluaa. 



'


Tässä vielä toisen mallinen virkattu peti. Kulkuaukko on mielestäni kiva lisä. En kyllä varmaan osaisi tehdä tuollaista :D



Tämä taitaa olla kissan peti, mutta ei kai sillä ole väliä. Wendy tykkää (tai ainakin luulen sen tykkäävän) luolamaisiata pedeistä, koska Wendyllä oli aiemmin petinä kuljetuskoppa. Tätä pitäisi ehkä kokeilla ennen ostoa, jotta a) Wendy mahtuu petiin ja b) olen varma, että se tykkää olla siellä. 

Nahkahihna

Wendyllä on vain nailonisia hihnoja ja ajattelin ostaa Wendylle nahkaisen hihnan, koska se on itselle kiva kädessä. Pentuhihnaksi en viitsinyt nahkaista ostaa, koska pennuilla on suuri houkutus pureskella pehmeää hihnaa, enkä halunnut ostaa hihnaa puruleluksi. Nahkahihnaa en tilaisi netistä, koska haluan tunnustella sen materiaalia ja nähdä lukon, hihnan pituuden ja paksuuden omin silmin. 



Lelu

Samassa lelussa vinku, tennispallo ja noutokapula. Kätevää! Vinkuleluja meillä ei montaa ole ja olisi myös kiva saada lelu, jolla voi harjoitella noutoa.



Tässä olisi minun ostoslista Wendylle. Pitä piditte tuotteista? Onko teillä joitakin tuotteita ja niistä kokemusta? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti