perjantai 11. heinäkuuta 2014

Lahdessa mätsäreissä

Eilen klo 15.40 lähdettiin kävelemään juna-asemalle 1,5 kilometrin päähän. Junassa Wendy nukkui kuljetuskopassaan. Isä haki meidät juna-asemalta ja vei Löyttymäen kentälle. Meillä meni yli 20 minuuttia löytää kenttä. Kentälle ei ollut tarkkaa osoitetta, mikä tietysti hankaloitti löytymistä. Ehdin kuitenkin hyvin paikanpäälle vähän yli viideksi ilmoittautumaan. 

Harjoiteltiin Wendyn kanssa kehässä juoksemista ja pöydällä seisomista ennen kehien alkua. Mua jännitti tässä vaiheessa aika paljon, kun en tiennyt miten Wendy käyttäytyy kehässä toisten koirien keskellä. Jännitys oli kuitenkin aivan turhaa. Wendy käyttäytyi kehässä oikein mallikkaasti. Meidän parina oli bortsupentu ja saatiin punainen nauha. Tässä vaiheessa jännitys laantui. En olisi uskonut, että Wendy kulkee noin hyvin kehässä. 

Wendy poseeraa palkintojensa kanssa

Odottelelu oli Wendystä tylsää ja yritin viihdyttää sitä temppuja harjoittelemalla, käveleskelemällä alueella ja leikkimällä. Punaisen nauhan saaneiden kehässä olikin vähän useampi koira (ehkä noin 30). Siitä huolimatta meillä meni oikein hyvin. Yllätyin, kun meitä ei pudotettu vaan päästiin neljän parhaan joukkoon. Ja arvatkaas mitä: me voitettiin punaisten nauhojen kehä! Hyvällä fiiliksellä ja ällistyneenä jäätiin odottelemaan BIS-kehää. Jouduttiin odottelemaan yli tunti. Wendy oli aivan väsynyt odottelemaan. BIS-kehä alkoi vihdoin puoli yhdeksän aikoihin. Väsymys näkyi jo Wendystä tuossa vaiheessa ja seisominen ei enään sujunut niin hyvin. En kyllä itse ymmärrä, mutta taisi meidän meno ihan hyvältä näyttää, kun päästiin kolmansiksi! Tuloksena oli siis PUN1 BIS3!



Jotenkin ihan naurattaa, että me lähdettiin tietämättöminä ja osaamattomina harjoittelemaan ja silti pärjättiin näin hyvin. Olen kauhean ylpeä Wendystä, kun se jaksoi pitkän ja rankan päivän (15.40-22.00). Tulomatkan se nukkui kuin tukki, eikä se ole mikään ihme.  Katsotaan milloin mennään seuraavan kerran, mutta sitä ennen harjoitellaan seisominen varmemmaksi. 


Saatiin palkinnoksi ruusukkeet, pokaali ja säkillinen Royal Canin ruokaa. En tiedä mitä me ruoalla tehdään, kun Wendy syö raakaa. 

4 kommenttia:

  1. Onnee Iina ja Wendy ♡♡ Ootte kyllä näköjään ihan luonnonlahjakkuuksia! Nähäilläänpä joskus taas :*
    - Iida P.

    VastaaPoista
  2. Siitähän tulee oikein näyttelykoira! Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juup :) Vielä kun tietäisi on tuolla häntämutkaa vai ei...

      Poista