tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kuvia kännykältä


Ollaan koko perheellä mökillä Oulunjärven rannalla. Tulimme Wendyn kanssa tänne junalla sunnuntai-iltana. Palataan täältä perjantaina junalla ja ensi viikolla alkaakin koulu. Ei siitä sen enempää, sillä palataan vähän ajassa taaksepäin.


1. Kuumina hellepäivinä Wendy on normaalia väsyneempi ja nukkuu enemmän. 
2. Wendy odottaa kiltisti kopassaan junaa. Oltiin menossa Lahteen mätsäreihin. 
3. Annoin poikkeuksellisesti koirien ruoat aktivointileluista. Molemmat olivat hiukan ihmeissään, kun ruoka ei tullutkaan suoraan kupista. Pitäisi useammin tehdä näin. 
3. Oho, kuvat ovat vähän väärässä järjestyksessä... Wendy odottaa vuoroaan kehään. Ollaan ilmeisesti käyty ensimmäisen kerran kehässä ja odotetaan punaisten kehää. 


1. Nypin Wendyn ensimmäisen kerran kunnolla. Karvaa lähti ihan kiitettävästi. Miettikääpäs jos nuo kaikki olisivat huoneeni lattialla. Kyllä nyppiminen kannattaa.
2. Harvinaisen surkea kuva, mutta ideana on Wendyn ulkonäkö nyppimisen jälkeen. Parta ja muu pörröisyys hävisi ja Wendy näytti jonkun aikaa sileäkarvaiselta. 
3. Raakaruoan etsintää pihalla. Jälleen innostuin aktivoimaan koiria. 
4. Viime viikon ajan mummi oli Noomin kanssa meillä yötä, jotta mun ei tarvitsisi olla yksin. Noomi otti mielellään oman paikkansa sängystäni.

Nyt siirrytään viikon takaiseen viikonloppuun, jolloin kävimme lauantaina ja sunnuntaina Mäntsälän näyttelyissä. Molempina päivinä oli tosi kuuma ja siihen piti varustautua monella tapaa. Mukana kulki vettä, viilennyspyyhkeet, sateenvarjo ja vesikuppi. Wendylle oli mukana myös luita, jos tylsyys ja nälkä sattui tulemaan. Nautin näyttelyiden tunnelmasta, juttelin ventovieraiden kanssa koirista, tutustuin uusiin rotuihin, ostin liikaa herkkuja ja leluja Wendylle ja haaveilin eriroduista tulevaisuuden koiraksi. Wendy käyttäytyi yllättävän hyvin sellaisessa koira- ja ihmismäärässä. Wendy sai tapailla ja leikkiä toisten koirien kanssa ja olisi ollut innokas tutustumaan jokaiseen paikalla olleeseen koiraan. Sunnuntaina vietettiin paljon aikaa jackrusseleiden kehän laidalla. Wendykin seurasi kiinnostuneena, kun kaverit juoksivat ympyrää. Ehkä mekin joskus juostaan siellä :)

1. Ekana päivänä kierreltiin Wendyn kanssa kahdestaan kehältä kehälle. 
2. Wendy nautti varjoissa paikastaan. 
3. Sohvi ja Wendy olivat molemmat aivan poikki. Sohvilla oli lainassa Wendyn viilennyspyyhe.
4. Sunnuntaina mentiin mummilaan syömään suoraan näyttelyistä. Wendy oli aivan väsynyt ja nukahti heti sohvalle. 

Kirjoittelen vielä erikseen ostoksista, joita näyttelyistä ostin Wendylle, koska mulla ei ole niitä mukana mökillä. 
 
Nauttikaa loman viimeisistä päivistä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti