perjantai 31. lokakuuta 2014

Pitkästä aikaa leikkikoulussa


Käväistiin kolme viikkoa sitten pentuleikkikoulussa Wendyn kanssa. Edellisestä kerrasta oli kulunut noin puoli vuotta, joten paikka oli Wendylle melkein kuin uusi ja siksi jännittävä. Matkat kuljettiin pyörällä. Osan matkaa Wendy oli kopassaan ja osan matkaa käveli. Pyörällä mentiin siksi, koska koirakoululle on meiltä matkaa yli kuusi kilometriä ja se olisi liian pitkä matka kävellä molempiin suuntiin. 


Wendy oli varautunut ja jännittynyt aluksi. mutta rentoutui loppua kohti. Samantapaista leikkijää ei sillä kertaa "pienten" puolella ollut, mikä oli harmi juttu. Wendy on melkoisen raju ja äänekäs leikkiessään ja tästä syystä monet pennut pelkäävät Wendyä tai leikit eivät muuten vain suju yhdessä. Wendy oli reilusti vanhempi kuin muut leikkijät, mikä tietysti voi myös vaikuttaa tähän.


Kaksi viikkoa sitten oltiin toista kertaa tänä syksynä pentuleikkikoulussa ja tämän kertainen meni jo paljon paremmin. Wendy oli oma itsensä ja leikki rohkeammin muiden kanssa. Wendyn veli, Kirppu, oli myös leikkikoulussa, mikä oli oikein mukava yllätys. Wendyllä ja Kirpulla meni leikit hyvin yhteen, ovathan ne samaa rotua ja vielä sisaruksia. Kirpulla oli lähes koko ajan astumiset mielessä, mutta Wendy osasi hienosti komentaa, jos Kirppu oli liian ahdisteleva.


Paikalla oli Kirpun ja Wendyn lisäksi myös söpöt pallerot: papillon ja sheltti.


Seuraa johtajaa-leikki menoillaan... ;)


Aidan toisella puolella olevat kaverit kiinnostivat enemmän. Pikkuiset yrittivät leikkiä aidan alta kurkistellen.


Siellä on niin paljon hauskemman näköistä!

Toivottavasti päästään tänä syksynä vielä leikkimään toisten pentujen kanssa. Sieltä tullessa on aina niin hyvä fiilis niin mulla kuin Wendylläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti