keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Karvat veks!



Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat ennen kuin nypin Wendyn karvat ja seuraavat sen jälkeen. Ero ei ole niin iso näin silmällä kuvasta katsoen, mutta kun tunnustelin ja silittelin nyppimisen jälkeen selkää, se tuntui aivan erilaiselta.

Wendyn karva alkoi näyttämään epäsiistiltä ja karvaakin irtoili lattioille ja käsiin silitellessä sitä, joten päätin toistaa kesäisen projektin. "Suunnitteluun" taisi mennä pari viikkoa ennen kuin sain aikaiseksi ryhtyä töihin Nypin Wendyn toista kertaa sen elämän aikana ja tämän kertainen meni huomattavasti paremmin kuin ensimmäinen.Wendy antoi hienosti nyppiä lähes joka puolelta kehoa ilman vastaan hangoittelua ja näykkimistä. Vatsa-, tassu ja häntäkarvat leikkasin saksilla siistimmiksi, koska ne ovat herkempiä paikkoja ja nyppiminen olisi tuntunut ikävältä.


Wendyltä lähti karvoja ihan kiitettävästi. Irtoava karva oli noin neljä senttiä pitkä ja paljon karkeampaa kuin alla oleva karva. 



Välineitä tähän hommaan ei periaatteessa tarvita. Mä kuitenkin käytin kesällä ostamiani sormiin laitettavia kumisia suojuksia, jotka olivat suurena apuna. Karvat irtoavat hepommin ja sormet säästyvät nyppimisen jälkeiseltä kivulta, kun kumiset suojukset antavat pitoa työskentelyyn. Aiemmin olen käyttänyt Noomin nyppimiseen kumisia sormustimia, mutta nämä olivat vielä paremmat. 


Aikaa tälläisen karva määrän nyppimiseen meni vajaa tunti. Aiemmin mulla on mennyt kauemmin aikaa, mutta noi kumijutskat oikeasti auttavat niin paljon, että aikaakin menee paljon vähemmän. Olisin saanut nypittyä ehkä vähän enemmänkin, mutta en raaskinut, kun karvojen läpi alkoi joistain kohdin kuultaa iho.


Ihan mukavaa, kun nämä karvat ovat jo roskiksessa eivätkä lentele mun huoneessa ja sängyssä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti