maanantai 26. toukokuuta 2014

Reissussa





Torstaina oltiin tavalliseen tapaan pentukoulussa. Harjoiteltiin melko samoja juttuja kuin viimeksikin, joten en käy niitä tässä nyt sen kummemmin läpi. Perjantaina lähdin siskoni ja Wendyn kanssa Lohjalle serkuillemme. Wendy oli autossa vähän levoton ja oksensi häkkiinsä. Perillä Wendy leikki Jackin kanssa. Jack on Espanjasta tuotu mäyräkoiran näköinen koira. Viikonlopun aikana Wendy leikki, nukkui ja lenkkeili. Jackillä ja Wendyllä meni hirmu hyvin yhteen. Tällä hetkellä ne ovat saman kokoisia ja -tapaisia leikkijöitä. Molemmat tykkäävät painia ja öristä leikkiessään. 




Ongelmaksi koitui pissattaminen. Wendy on tottunut tekemään tarpeensa omalle pihalle ja nyt sellaiseen ei ollut mahdollisuutta. Vapaaksi sitä ei voinut päästää paritalojen yhteiselle pihalle ja hihnassa pissatus yritykset eivät meinanneet onnistua. Saatoin käydä kolme kertaa 10-15 minuuttia pissattamassa Wendyä tien varrella tuloksetta. Sitten kun mentiin vikan kerran jälkeen sisälle se lorotteli tarpeensa eteisen matolle. Arvatkaa vaan kuinka paljon ärsytti. Ymmärrän kyllä Wendyä ja tiedän syyn käytökseen. Wendy on vielä pentu eikä voi siksi pissata toisen koiran pissan päälle. Tiheästi asutetulla alueella haisee joka paikassa toisten koirien pissa. Toisaalta Wendy pissaa välillä lenkillä kävelytien varteen ilman mitään ongelmia. Odotan tällä hetkellä sitä, että Wendy alkaa merkkailemaan niin matkustamisestakin tulee helpompaa. 


Lenkeillä käytiin saaressa, johon pääsi siltaa pitkin. Siellä oli aivan ihanat lenkkeilypolut ja luontokin oli niin kaunis. Harmikseni kamerani lojuu edelleenkin kaapissa käyttämättömänä, koska se on vieläkin rikki. Siskollani oli kuitenkin hänen kameransa mukana ja nämä kuvat ovatkin hänen ottamiaan. Viikonloppu meni lähinnä siivouksessa. Sitä varten me sinne mentiinkin. Ehkä joku toinen kerta mennään ihan vain kyläilemään ja aikaa jää enemmän koirien kanssa oleskeluun ja muuhun kivaan tekemiseen. 


Jack, A, Wendy ja minä <3


Takaisin tultiin junalla. Tätini vei meidät Espoon juna-asemalle ja sieltä matkustettiin Pasilaan, jossa vaihdettiin junaan, joka vei meidät kotiin. Wendy matkusti kopassa, jonka saimme serkuiltamme lainaan. Matka meni aivan loistavasti. Junassa ja junaa odotellessamme se istui nätisti kopassa mitään sanomatta. En olisi uskonut, että matka olisi näin helppo. Wendy ei vinkunut eikä haukkunut, vaikka asemalla ja junassa oli muita koiria. Aivan kuin junassa matkustaminen olisi ollut sille aivan normaalia. Onhan Wendy kerran aiemminkin käynyt junassa, mutta en siltikään osannut odottaa tälläistä. Asemalta kotiin välisellä automatkalla Wendy oksensi koppaansa kaikki herkut mitä olin sille antanut. Varmaan oli tullu huono-olo siitä kantamisesta, kun koppa heilui aikalailla. Loppu sunnuntai-illan Wendy nukkui. Taisi olla rankka viikonloppu pienelle reissaajalle. 



Kiva tarkkailupaikka asemalla junaa odotellessa.


Hyvin maistui uni junassa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti