tiistai 14. tammikuuta 2014

Lotosta Wendyksi

Meille tulee Lotto! Tämän päiväisessä eläinlääkärin tarkastuksessa todettiin, että pennut ovat terveitä ja Meppsin silmä jää todennäköisesti siniseksi. Koska sijoituskoiraksi N ei voi jättää virheellistä koiraa, meille tuleekin Meppsin sijaan Lotto. Ihanaa, kun nyt on varmaa kuka meille tulee niin tarvitse sitä enään miettiä. 

Rakas 4 viikkoa <3


Siskon kanssa leikkiessä.

Päädyin nimi mietinnöissä Wendyyn. Kaunis englantilainen naisen nimi sopii Meg-nimeen, joka on myös englantilainen. Nimi sanotaan "Vendi". Olisin periaatteessa voinut pitää nimen ihan vain Vendinä, mutta halusin nimestä kauniimman näköisen. Nimen w ja y eivät kuitenkaan vaikuta lausuttavuuteen niin päädyin pitämään ne. Pidän nimestä, se kattaa kriteerini ja nimellä on nimipäivä koirien nimipäiväkalenterissa. Voi sitten viettää koirankin nimipäivää.


"Laitaksä meille safkaa, vai?"


"Mua vähä ujostuttaa."

Tänään oli ravitsemusneuvonta. Varasin siis Hurtilta ja huumorilta neuvonnan raakaruokintaa varten. Suski tekee pennulle ruokintasuunnitelman ja uusii määriä pennun kasvaessa. Minun ei sitten itse tarvitse stressata siitä saako pentu ruoasta kaikki mitä se tarvitsisi. Neuvonta suunnitelmineen maksoi 40 euroa, mikä mielestäni ei ole kovin paljon siihen nähden miten paljon se helpottaa ruokintaa. Voin olla varma, että pentuni saa oikeanlaista ravintoa. 


Murrrrrrrr...


Untenmailla<3

24 yötä pennun hakupäivään. Pitäisikö ottaa käyttöön joulukalenteri niin jaksaisi ehkä paremmin odottaa? :D 3 viikkoa ja 3 päivää menee nopeasti ja kohta meillä on hirmu rakas ja odotettu pentu täällä kotona. Viimeisillä viikoilla aion lukea koirankoulutuskirjoja, tehdä pennulle leluja ja valmistella kotia pennulle sopivaksi. 


Mumsmums...









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti