torstai 14. elokuuta 2014

Vihdoinkin!


 Kerroin ostoslista-postauksessa haluavani Wendylle Julius-K9-valjaat. Kerroin, että värivaihtoehtoina ovat turkoosi ja vaaleanpunainen. No, mieleni muuttui ja tilasinkin molemmille koirille punaiset valjaat. Rupesin ajattelemaan silloin, että vaaleanpunaisessa näkyy lika helposti ja aloin epäilemään turkoosia väriä ihan vaan sen perusteella, että mitä, jos en pidäkään siitä. Punainen oli varma valinta, koska se on yksi lempiväreistäni. Äiti halusi Megillekin valjaat punaisena ja niin tilasin Hurtista ja Huumorista kahdet valjaat.
 

 
Takana ovat tuskalliset (:D) kolme viikkoa, kun odotin valjaiden tulevan H&H:n. En olisi uskonut, että valjaiden saamsieen voi kulua näin pitkä aika. Tämä oli tietysti odotettavissa, koska palvelu H&H:ssa on usein vähän hidasta. Tänään, kun menin hakemaan valjaita, siellä ei ollutkaan tilattuna Megin valjaisiin tekstiä "Pusutyttö" vaan "Päivänsäde". Huoh. Saan taas odotella vajaan kuukauden ennen kuin saan Meginkin valjaisiin tekstin.


Tämä Wendyn valjaiden teksti on niin osuva. Wendy on kaikkien kaveri!


Jos ketään kiinnostaa, kirjoittelen myöhemmin kokemuksia valjaista. Tänään tuli todettua, että ne ovat tukevat ja hyvin heijastetut. Valjaiden hinta vaihtelee koosta. Wendyn valjaat maksoivat 38e ja Megin 45e. Tarratekstit maksoivat 5,90e yhtiin valjaisiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti