maanantai 11. elokuuta 2014

Itsetehty pinkkisetti


Tein Wendylle toukokuun lopussa viimeisillä valinnaiskäsityön tunneilla puolikuristavan pannan ja siihen sopivan hihnan. Tämän postauksen tekeminen on vähän lykkääntynyt, mutta parempi nyt kuin ei laisinkaan. Kuvat ovat tosi huonoja havainnollistamaan pannan tekoa. Jos joku tarvitsee parempia kuvia, voin lähettää ne erikseen tai lisätä ne tähän postaukseen myöhemmin. Olin niin laiska etten jaksanut etsiä hitaalta pöytäkoneelta kuvia pannan eri tekovaiheista.



Panta

  1. Mittasin ensimmäisenä Wendyn kaulanympäryksen ja leikkasin sopivan palan nylon-nauhasta. sulatin nauhan päät kynttilän liekissä, jotta nauha ei alkaisi purkaantumaan. 
  2. Ompelin koriste nauhan nylon-nauhan päälle molemmista reunoista. 
  3. Pujotin nauhan muovisen soljen keskimmäisen pylvään(??) ympäri ja ompelin ruuturaksilla kiinni. Tätä vaihetta ei tarvitse tehdä, jos ei halua säädettävää pantaa. 
  4. Pujotin nauhan toisesta metallirenkaasta ja muovisesta soljesta läpi. (Kolmos ja nelos vaiheen paremmat kuvat löytyvät postauksesta, jossa esittelin maastokuvioisen pannan ja hihnan linkki postaukseen)
  5. Pujotin nauhan toiseen metalliseen renkaaseen ja ompeli ruuturaksi-kuviolla kiinni. 




Hihna

1. Ompelin kädelle lenkin ruuturaksi-kuviolla.
2. Ompelin nauhan lukkoon kiinni ruuturaksi-kuviolla.

Todella helpot ja nopeat tehdä ja plussana myös halpa hinta. Tilasin itse tarvikkeet Antassu-verkkokaupasta. Molempien settien yhteishinnaksi postituskuluineen tuli 18e. 

Jos joku kohta on epäselvä tai kaipaatte lisä kuvia, kertokaa ihmeessä niin autan mielelläni. Oletteko te tehneet itse koirillenne tarvikkeita vai innostuitteko nyt kokeilemaan? Jos teillä on omassa blogissa postauksia itsetehdyistä koirantarvikkeista, niin laittakaa ihmeessä linkkiä kommenttikenttään. Otan mielelläni ideoita vastaan :)

2 kommenttia: