tiistai 17. kesäkuuta 2014

Päivä minun ja Wendyn matkassa

Päätin, että teen päivästämme postauksen, mutta sen tekeminen aina vain siirtyi ja siirtyi. Nyt sain kuitenkin kirjattua ylös mitä päivän aikana teimme. Kaikki kohdat eivät suinkaan koske Wendyä, koska en kuitenkaan koko päivää vietä Wendyn kanssa, mutta toivottavasti se ei haittaa. 

6.30
Heräsin ensimmäisen kerran, kun Wendy vinkui huoneeni ovella. Vein Wendyn alakertaan ja äitini päästi sen ulos pissalle. Jatkoin unia, mutta pian Wendy halusi huoneeseeni takaisin ja kohta Meg halusi pois huoneestani ja Wendykin vähän sen jälkeen. Heräilin siis jatkuvasti ääniin ja nousin vähän väliä ylös sängystäni avaamaan ovea. 
9.20
Kyllästyin katkonaisesti uneen ja nousin ylös sängystä, jotta en nukahtaisi enään uudestaan. Kävin suihkussa ja söin aamupalaa. Wendy nukkui sohvalla ja tarkkaili siitä ohikulkijoita. 



10.30
Ajattelin, että lähden lenkille, mutta huomattuani, että ulkona satoi lunta, päätin siirtää lenkille lähtöä. 
11.00
Räntä/lumisade jatkui jatkumistaan ja aloin valmistautua siitä huolimatta lenkille lähtöä varten. 
11.05
Lähdin lenkille Wendyn ja Megin kanssa. Sade oli lakannut ja aurinko alkoi paistamaan. Ajattelin, että onneksi siirsin lenkille lähtöä, koska nyt ilma olikin parempi. 


11.26
Otin koirien kanssa 30 sekunnin paikalla makuun. Molemmat pysyivät hyvin loppuun saakka. Wendy tosin tärisi aivan hirveästi. En tiedä johtuiko se kylmyydestä vai odottamisen jännityksestä. 




12.10
Alkoi satamaan rakeita. Sää ei pysynytkään koko lenkin ajan hyvänä. 


12.32
Saavuttiin kotiin. Molemmat koirat ja minä olimme aivan märkiä. 
13.20
Annoin Wendylle aamuruoan, jonka unohdin aikaisemmin antaa. 


13.35
Lähdin äidin kyydillä keskustaan ja kävin ilmoittautumassa lukioon. Käytiin myös kahvilassa ja ruokakaupassa. 
15.45
Vihdoinkin kotona. Meg oli sillä aikaa pudottanut pöydältä ja rikkonut lasisen Pentikin purkin, jossa oli keksejä ja tietenkin syöny keksit. Arvatkaa vaan kuinka suututti! 
15.55
Päästin koirat ulos pissalle ja aloin tekemään itselleni välipalaa. 
17.07
Aloitin Wendyn kanssa treenit meidän pihalla. Suunnittelmissa oli videoida pieniä pätkiä meidän harjoituksista, mutta kamera ei suostunut yhteistyöhön. Se pätkäsi videon automaattisesti 10-30 sekunnin mittaiseksi. Onko teillä kokemusta tälläisestä? Miten toimitte?
Treenattiin sivulle tuloa eri kulmista ja asennoista, seuruuta, käännöksiä seuruussa ja lopuksi vähän noudon alkeita.
17.37
Lopetin treenaamisen Wendyn kanssa ja me menimme sisälle. 


18.23
H tuli Sohvin kanssa meille ja lähdimme yhdessä iltalenkille. Harjoiteltiin metsässä etsintää siten, että joku piti koirista/koirasta kiinni ja toinen/toiset menivät piiloon ja koira/koirat saivat etsiä piiloon menneen. Aluksi Wendy ei tajunnut ideaa lainkaan, mutta pian sillekin selvisi jutun juju, kun toistettiin samaa useamman kerran. Namit eivät meinanneet kelvata, kun Wendy oli aivan herkkuja täynnä treenaamisen jäljiltä. 


19.54
Kotona lenkiltä. Söin iltapalaa ja aloin lukemaan tänään ilmestyneitä postauksia. Wendy nukkui kuin tukki sohvalla. Taisi olla väsyttävä lenkki. 
21.14
Wendy nukkui edelleen... Lähdin siskoni kanssa saunaan.
21.39 
Annoin koirille iltaruoan. Wendy sai murskattua luuta ja lohiöljyä. Päästin koirat pihalle. 


21.58
Koirat leikkivät pihalla hurjasti toisiaan jahdaten. Välillä olisi tehnyt mieli mennä rauhoittamaan tilannetta, kun Meg leikki niin rajusti. En kuitenkaan mennyt, koska Wendy oli innoissaan mukana ja ajattelin sen olevan merkki siitä, että Wendy ei ole "vaarassa".


22.25
Aloin kirjoittamaan tätä postausta, vaikka alunperin oli ideana kirjoittaa tänään 6-kuukautis-postaus. En kuitenkaan voinut tehdä sitä, koska postauksen kuvat ovat pöytäkoneella ja se taas on niin pimahtanut, että sitä ei pysty käyttämään tällä hetkellä ellei halua istua yhden hiiren klikkauksen jälkeen puolta tuntia odottamassa. Ihanaa!
22.46
Nostin Wendyn viereeni sängylleni ja Wendy nukahtaa samantein.
23.30 
Siirsin vielä kännykällä otettuja kuvia iPadille. Gmail lagitti ja odotin ja odotin ikuisuuden.
23.56
Postaus vihdoin valmis! Nukkumaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti