maanantai 2. helmikuuta 2015

Uudenvuoden aatto ja viikonloppu Vierumäellä

Joo olen kenties vähän myöhässä... Mikäs tässä kuukauden jälkeen olen ruveta pohtimaan uudenvuoden aattoa. 

Haluan sen verran sanoa uudenvuoden aatosta, että en olisi uskonut, että Wendy suhtautuu raketteihin ja paukkeeseen niin rauhallisesti. Vietettiin aattoa ihan kotosalla. Päivällä kuunnellutin Wendylle "Sounds for hounds" CD-levyä, jossa on erilaisia ääniä mukaan lukien rakettien pauke. Halusin testata miten Wendy suhtautuu niihin näin vajaa vuoden jälkeen, kun olen viimeksi levyä soitellut. Annoin Wendylle Kongin ja laitoin CD:n päälle. Piski ei ollut lainkaan kummissaan paukkeesta, vaan tyhjensi lelunsa tapansa mukaan. Nukkumaan mennessä se vähän höristeli korviaan yllättäville äänille, mutta ei ollenkaan ollut epävarma. 

Illemmalla, kun ensimmäiset raketit ammuttiin, Wendy taisi olla ulkona, eikä pelännyt ääniä lainkaan. Aivan loistojuttu! Meidän muut koirat ovat pelänneet tai olleet ainakin vähän epävarmoja pamausten kuuluessa. 

Isä ja pojat sytyttivät muutaman matalan tulivuorimaisen raketin meidän pihassa. Wendy viihtyi hyvin ulkona ja katseli innokkaana kipinöiden lentoa. Taisi yrittää lähteä jahtaamaankin lentäviä kipinöitä ja siinä vaiheessa kutsuin sen ihan turvallisuuden vuoksi sisälle.

Uudenvuoden ensimmäisenä viikonloppuna lähdimme A:n luokse kyläilemään. Kävimme heidän luona viime kesänäkin. Siitä reissusta voit lukea tästä postauksesta. 


Viikonloppu sujui oikein hyvin, vaikka Wendyä vähän aluksi jänskättikin itseä kymmen kertaa suuremmat koirulit.


Dana ja Lennu molemmat innostuivat leikkimään Wendyn kanssa. Etenkin Lennu-papan kanssa Wendyllä meni hyvin yhteen. Taisi olla Lennulle rankka viikonloppu, kun Wendy roikkui turkissa vähän väliä. Harmiksi sisällä oli niin hämärää, että en saanut kuvia leikeistä.


Ulkoiltiin aamuin illoin ja kävimme lenkillä metsässä. Koirat pääsivät juoksentelemaan vapaana.


Lennu, Wendy ja Dana


Oli aivan huippua viettää viikonloppua taas jälleen heillä. Saa nähdä pääseekö Wendy jatkossakin mukaan vai jätänkö sen reissun ajaksi kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti